Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Θεμέλια ΕΛΠΙΔΑΣ από τον Sakis

Επιταγή 300.000 ευρώ διά χειρός Σάκη Ρουβά στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη! Ο δημοφιλής τραγουδιστής ως αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο επιταγή με το παραπάνω ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από το κοινωνικό πρόγραμμα που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία εστίασης. Το χρηματικό ποσό αφορά τον εξοπλισμό τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παράδοσης της επιταγής, που πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του συλλόγου παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί με τις οικογένειές τους, η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά τον τραγουδιστή αλλά και τον Σωτήρη Σεϊμανίδη, εκπρόσωπο της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο κοινωνικό πρόγραμμα.

Τα παιδάκια φορώντας τα καλά τους περίμεναν πώς και πώς τον Sakis και με το που τον είδαν τον περικύκλωσαν. Εκείνος, ζεστός κι ευγενικός, τα αγκάλιασε, τους χάρισε το πιο ζεστό του χαμόγελο, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε αυτόγραφα και τους υποσχέθηκε ότι θα ξαναβρεθεί στον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» πολύ σύντομα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Σάκης Ρουβάς (που από τον Απρίλιο του 2009 επιτελεί χρέη αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ») όσο και ο Γιάννης Ζουγανέλης κάθε φορά που τα παιδιά του συλλόγου τούς έχουν ανάγκη, ό,τι ώρα κι αν είναι, όσο βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα κι αν έχουν, αμέσως τρέχουν κοντά τους και τους προσφέρουν την αμέριστη στήριξή τους.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, που ξεκίνησε να υλοποιείται το 2002, έχουν συγκεντρωθεί 3.400.000 ευρώ κι έχουν υποστηριχθεί περισσότερα από 2.000 παιδιά και οι οικογένειές τους που έχουν την ανάγκη όλων μας.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...