Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: EuroCharity Yearbook 2009 «Είναι θέμα κουλτούρας…»

Η EuroCharity με χαρά σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην παρουσίαση της τρίτης ετήσιας έκδοσης της σειράς EuroCharity Yearbook με τίτλο «Είναι θέμα κουλτούρας…», που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Πλατεία Κολοκοτρώνη), στις 18:30. Μετά την παρουσίαση ακολουθεί κοκτέιλ.
Η φετινή έκδοση, η οποία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, πολιτικών εκπροσώπων, ειδικών του χώρου, ακαδημαϊκών επιστημόνων κ.ά, εστιάζει στην εταιρική -και όχι μόνο- κουλτούρα, επιθυμώντας να συλλέξει και να αναδείξει όλα εκείνα τα συστατικά που διαμορφώνουν το ψηφιδωτό μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού καθιστώντας τον μοναδικό!
Η σειρά λευκωμάτων EuroCharity Yearbook συνεχίζει την παρεμβατική της πορεία φιλοδοξώντας να αποτελέσει και πάλι έναυσμα και αφετηρία προβληματισμού και σύνθεσης απόψεων ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Διακεκριμένοι ομιλητές, ανάμεσα στους οποίους ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και φορέων καθώς και μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα τιμήσουν τη EuroCharity και το κοινό της εκδήλωσης με την παρουσία τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε:
κ. Γιώργος Τσιακαλάκης, 210 7475 845-8, george.tsiakalakis@eurocharity.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...