Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κινήματος Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη


Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κινήματος των Special Olympics κ. Τίμοθι Σράιβερ Κένεντι θα επισκεφθεί την Τετάρτη
2 Ιουνίου, την Αλεξανδρούπολη συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίων Αγώνων "Αθήνα 2011" κυρία Ιωάννα Δεσποτοπούλου.

"Αύριο η Αλεξανδρούπολη, ο Έβρος, η Θράκη, η Βόρεια Ελλάδα θα υποδεχθεί τον πρόεδρο των Special Olympics κ. Τίμοθι Σράιβερ Κένεντι. Για την περιοχή, για όλους μας, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο γεγονός και ιδιαίτερα για τα παιδιά με νοητική αναπηρία αλλά και για όλα τα παιδιά με κινητικά ή άλλα προβλήματα. Αύριο θα είμαστε όλοι στην υποδοχή του κ. Σράιβερ Κένεντι για να φωνάξουμε ότι όλοι είμαστε ίσοι, είμαστε διαφορετικοί." δήλωσε ο Νομάρχης Έβρου και Πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης και πρόσθεσε:
"Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο της κοινωνίας μας και με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Ζητάνε από εμάς ανθρωπιά και την ανθρωπιά αυτή νομίζω ότι η Θράκη θα τη δείξει αύριο, θα τη δείχνει συνέχεια. Σας περιμένουμε όλους αύριο το βράδυ στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη να υποδεχτούμε τον Πρόεδρο των Special Olympics, να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της Θράκης. Θα είμαστε όλοι εκεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...