Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ: Τρέξτε μαζί με τη Σοφία Κασίμη για τα παιδιά της Φλόγας


Περισσότεροι από 80 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι δρομείς, φίλοι της Φλόγας, συμμετέχουν στην «Ομάδα Δρομέων Μακρινών Αποστάσεων της Φλόγας». Η Σοφία Κασίμη  αποτελεί βασικό μέλος και από το 2010 που συστάθηκε η Ομάδα,  φοράει στους δρόμους της τη φανέλα της «Φλόγας»  στο μέρος της καρδιάς.

Στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα της.

Τρέχει αυτή για όλους μας. Τρέχει για να μπορέσει να μεταφέρει σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, το χτύπο της καρδιάς χιλιάδων παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας και διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την υγεία  τους.

Πρόκειται για έναν από τους δυσκολότερους αγώνες δρόμου που γίνονται στον κόσμο και η Σοφία έχει ανάγκη από την υποστήριξή μας.  Θα διασχίσει πέντε νομούς, με αφετηρία την Ακρόπολη και τερματισμό το Άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Αν περάσει από το χωριό ή την πόλη μας ας βγούμε στο δρόμο να τη χαιρετήσουμε. Αξίζει τον κόπο να δούμε, να εκτιμήσουμε και να ανταμείψουμε με την αγάπη και τον θαυμασμό μας, ανθρώπους που θέτουν υγιείς στόχους και τους υλοποιούν με πείσμα και συνέπεια, χωρίς να ξεχνούν τον συνάνθρωπό τους και τις ανάγκες του.

Η προσπάθεια αυτή της Σοφίας δεν θα παραμείνει στο συμβολισμό. Χάρη στη WIND, θα ενισχυθούν οικονομικά πέντε ΜΚΟ, μία για κάθε νομό που διασχίζει η διαδρομή.

ú   Νομός Αττικής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ  ΑΣΘΕΝΕΙΑ - «Η ΦΛΟΓΑ»
ú     Νομός Κορινθίας: ΔΡΑΣΗ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»
ú     Νομός Αργολίδας: Ειδικό Γυμνάσιο Ναυπλίου
ú     Νομός Αρκαδίας:  Ίδρυμα Βοσυνιώτη – Βρεφονηπιακός σταθμός
ú     Νομός Σπάρτης: ‘Ίδρυμα Ανιάτων Σπάρτης «Ο Άγιος Παντελεήμων»

Όσοι λοιπόν θέλετε να μοιραστείτε την προσπάθεια της Σοφίας, μπορείτε να γίνετε χορηγοί του αγώνα της και μέσα από το www.doitlikekassimi.gr να κάνετε τη δική σας προσφορά. Είτε μέσω Paypal, είτε μέσω απλής κατάθεσης, προσφέροντας 10 € για κάθε μισό χλμ της διαδρομής. Δεν υπάρχει όριο στα χιλιόμετρα που μπορεί κανείς να «χορηγήσει», ενώ κάθε κομμάτι της διαδρομής μπορεί να καλυφθεί με πολλαπλές χορηγίες. Η WIND θα τριπλασιάσει τις προσφορές αυτές.

Σοφία,

οι  ευχές όλων μας να γίνουν φτερά στα πόδια σου και δύναμη στην καρδιά σου.
WIND σ΄ ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...