Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Family Fun Day 2013 – 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα χαράς και ελπίδας για όλη την οικογένεια!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και  φέτος στις 22 Σεπτεμβρίου ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει στο Golf της Γλυφάδας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα, την ημέρα γιορτής και χαράς για όλη την οικογένεια! 


Το Family Fun Day είναι ένα πανηγύρι χαράς, μια γιορτή για όλη την οικογένεια γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους:

Διασκεδαστικούς προσκεκλημένους για παιδιά: Από τα Minions του Despicable Me 2 που θα είναι μαζί μας για να τα γνωρίσουμε, να μας πειράξουν και να παίξουμε μαζί τους, μέχρι την ΜΕΛΕΝΙΑ ClownBibo, τα παιδικά γλέντια  και τον αγαπητό κλόουν ΤΟΤΟ!

Για εκπαιδευτικές  εμπειρίες: Από εργαστήρι μαγειρικής με το διάσημο σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη και γευστική δοκιμή οίνου από το Κτήμα Γεροβασιλείου, μέχρι μαθήματα yoga από το studio Tree of Life, χορού από τους Salsa Sinners και πολλούς άλλους, mini tennis και mini golf για παιδιά από το Golf Γλυφάδας!  

Για εμπειρίες  διασκέδασης: Από φουσκωτές κατασκευές της Arrow Points για ξέφρενο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους και face painting, μέχρι ειδικά σχεδιασμένα πρωτότυπα παιχνίδια δρόμου από την Athens Plaython και Flow Athens!

Και ακόμα πολλή μουσική, άπειρες εκπλήξεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φαγητό από τις 13:00 έως τις 15:00!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά έως 16 ετών και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό έως τις 3 το μεσημέρι.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Στόχος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με όλες του τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει τις οικογένειες μέσα από την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών τους που δοκιμάζονται καθημερινά στα νοσοκομεία.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...