Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: Σε κατ’ οίκων περιορισμό καταδικάζει η συγκυβέρνηση τα ΑμΕΑ

Σε κατ’ οίκων περιορισμό καταδικάζει ουσιαστικά και τυπικά η γαλαζοπράσινη συγκυβέρνηση τα ΑμΕΑ, μετά την αιφνιδιαστική απόφασή  της για αλλαγή των εισοδηματικών  κριτηρίων των δικαιούχων των Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου στα ΜΜΜ ,με ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας.

Αυτό καταγγέλλει με ερώτησή του, προς τον Υπουργό  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  Μιχάλη Χρυσοχοίδη , ο Βουλευτής  Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με επιστολή του Πάνου Μαυραγάνη, ΑμΕΑ  με 67%, που έφτασε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ:

«Περιμένω να λάβω το δελτίο ελευθέρας  κυκλοφορίας στα ΜΜΜ, αλλά διάβασα  ότι ενώ το εισόδημα των δικαιουμένων ήταν πάντα μέχρι 30.000  ευρώ, φέτος το κατέβασαν στα 29.000 !!!».

Όπως επισημαίνει ο  Πάνος Μαυραγάνης στην επιστολή: 

«Για την κάρτα Πολιτισμού διατήρησαν το ποσό των 30.000 ευρώ... Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να φροντίσετε και να επανέλθει  στην πρότερη κατάσταση των 30.000. Το εισόδημά μου είναι 29.100 ευρώ».

«Σκοπεύετε  να προβείτε στην άμεση επαναφορά  των εισοδηματικών κριτηρίων  από 29.000 ευρώ στις 30.000 ευρώ»  ερωτά  τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά να με ποιο δικαίωμα η Ελληνική Πολιτεία στερεί τις ελεύθερες μεταφορές από ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν αναπηρία και το εισόδημά τους δεν επαρκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...