Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΟΙ «ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» πήραν ικανοποιητικές απαντήσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου, Κώστα Κονίδα, είχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ζακύνθου «Οι Ποπολάροι».


Ο πρόεδρος των αναπήρων, Γιάννης Γρέκας, σημείωσε ότι η επαφή ήταν εποικοδομητική και συζητήθηκαν μια σειρά από προβλήματα που έχουν προκύψει.

«Επισκεφθήκαμε τον κ. Κονίδα, προκειμένου αφενός να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και, αφετέρου, να του ζητήσουμε την επίλυση κάποιων θεμάτων. Η κουβέντα μας έγινε σε θετικό κλίμα και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ούτως ώστε τα μέλη μας, αλλά και οι υπόλοιποι Ζακυνθινοί, να εξυπηρετούνται» ανέφερε ο κ. Γρέκας.

Δεν χορηγούνται τα ακριβά φάρμακα… 

Το κυριότερο ζήτημα που απασχόλησε τη συνάντηση, είναι οι δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί με τη μη χορήγηση των ακριβών φαρμάκων.

«Γνωρίζουμε ότι το Νοσοκομείο δεν έχει πολλά χρήματα στη διάθεσή του, προκειμένου το φαρμακείο του να δίνει τα λεγόμενα και… ακριβά φάρμακα, τα οποία τα παίρνουν οι καρκινοπαθείς και οι νεφροπαθείς. Βεβαίως, αυτά τώρα τα μέλη μας τα προμηθεύονται από τον ΕΟΠΥΥ, όμως τα παίρνουν με καθυστέρηση 30 περίπου ημερών. Ο κ. Κονίδας μας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει. Το ίδιο ανέφερε και για το θέμα των αντιδραστηρίων, όπου υπάρχει κάποια έλλειψη υλικού» σημείωσε ο πρόεδρος των «Ποπολάρων».



www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...