Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Πρόγραμμα επιμόρφωσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Ένα βήμα πριν την έναρξη της κατάρτισης των ωφελουμένων βρίσκεται το πρόγραμμα τοπικής δράσης για την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων. 


Αρχικά έγινε η διαδικασία μοριοδότησης σε συνδυασμό με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την διαδικασία ατομικής συνέντευξης. Ακολούθως ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης, επιλογής και τοποθέτησης των 100 ατόμων που θα το παρακολουθήσουν. Από εδώ και πέρα, στόχος είναι η ολοκλήρωση της μάθησης και της συμβουλευτικής διαδικασίας πριν τη νέα χρονιά ώστε να αξιοποιήσουν μια ενδεχόμενη προκήρυξη του Υπουργείου Εργασίας για ανεύρεση εργασίας.

Το Σχέδιο δράσης… 

Αναφερόμενος στο σχέδιο δράσης που έχει καταθέσει η Συνεταιριστική Αυτοδιοικητική Ζακύνθου, με δηλώσεις του στην “ΗΜΕΡΑ”, ο Γενικός Διευθυντής Μαρίνος Κούτσης εξέφρασε την ικανοποίηση και συνάμα την ετοιμότητα για την έναρξη της κατάρτισης προσδιορίζοντάς την στα τέλη του μήνα με αρχές του επόμενου.

“Κύρια εργαλεία για την υλοποίηση της παρέμβασης αποτελούν η επαγγελματική συμβουλευτική, η κατάρτιση, η ενδυνάμωση, η προετοιμασία και η ενημέρωση για τις προοπτικές ανάπτυξης στη τοπική αγορά”, τόνισε ο κ. Κούτσης.



www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...